Bewegwijzering tuinfeest

Bewegwijzering tuinfeest

Bij een tuinfeest hoort een zomerse aankleding. Voor dit feest op de boerderij heb ik de bewegwijzering gemaakt. De eiken houten bordjes zijn beschilderd met witte acrylverf en daarna afgelakt, zodat ze bestand zijn tegen regen.

 

     

Voor de parkeer wegwijzer heb ik een vork gebruikt, deze steek je gemakkelijk in de grond en het past natuurlijk perfect op de boerderij.

.

Langs het pad staan stokken waaraan kleine vaasjes met fleurige bloemen hangen, met daaronder een waxinelichtje in een glazen potje. De bloemen zorgen wanneer het licht is voor een vrolijk ontvangst en de lichtjes zorgen in het donker voor een gezellige sfeer.

 

Bewegwijzering tuinfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *